About-us

OVER ONS

Op zoek naar een professionele videograaf in en om Den Haag? Dan kies je eigenlijk als vanzelfsprekend voor Goedkroon. Wij zijn gespecialiseerd in het op beeld vastleggen van de meest uiteenlopende evenementen, waaronder ook bruiloften, bedrijfsfeesten, festivals en uitgaans gelegenheden. We maken niet alleen prachtige video’s voor jou, maar wij kunnen het evenement ook professioneel vastleggen.

Op die manier wordt terugkijken op een geslaagde dag een nóg levendige herinnering. Omdat onze medewerkers heel veel ervaring met event-videografie hebben, weten we exact hoe we te werk moeten gaan om de mooiste beelden en video’s voor je te kunnen schieten. Ons geheim schuilt vooral in het feit dat we als videograaf in Den Haag één met de rest van de aanwezigen van een evenement worden, waardoor we in staat zijn om ongedwongen opnames te maken.

En dat alles tegen een ronduit aangename prijs-kwaliteitverhouding. Kortom, ben je op zoek naar een uitmuntende fotograaf in Den Haag, dan ben je bij Goedkroon gegarandeerd aan het juiste adres.

ONZE EXPERTISE

10 JAAR ERVARING

Van podcast tot speelfilm & van bruiloft tot aan professionele evenementen, wij leggen uw creatieve wensen vast op de hoogste kwaliteit mogelijk. Wij houden van creatieve uitdagingen, het verleggen van onze grenzen en het vastleggen van belangrijke momenten in uw leven.

Wij helpen vooruitstrevende klanten te slagen in de digitale cultuur, een idee te nemen en er een geweldig digitaal werk van te maken. Neem gerust contact met ons op of boek ons voor uw project

Enkele van onze klanten

Wij werken met ambitieuze scale-ups, groot MKB en corporate organisaties aan het realiseren van hun digitale content doelstellingen.